Dank je wel!


In mei 2021 ben ik voor het eerste jaar van de twee jarige HBO Orthomoleculair Voedingsspecialist geslaagd met een 8,3. Het vaktechnische deel is klaar. De algemene Medische basiskennis moet ik nog afmaken. De ziekte en het overlijden van mijn vader deden mijn geheugen en concentratie geen goed. Dus maar een supplement voor mezelf aangeschaft en hopen dat mijn concentratie snel terug zou komen. Regelmatig wandelen om mijn hoofd leeg te maken helpt ook mee.

In de week dat mijn vader overleed kwam ineens het nieuws over de zoveelste plagiaatrel van concullega Bakker in het nieuws. Dus dat gaf ook bij mij de nodige onrust in mijn hoofd en rakelde alles van ons plagiaatconflict weer omhoog. Het nieuws dat ze stopt met haar werkzaamheden doet mij wel goed. Toch een stukje erkenning dat ik niet gelogen heb, ook al heb ik een rechtszaak hierover verloren. De afgelopen weken is meerdere keren mijn mailbox ontploft van alle hartelijke, lieve en warme reacties. Ik ben ontzettend blij dat mijn naam nu na 15 jaar eindelijk gezuiverd is! Ik kan niet in woorden uitdrukken hoeveel last ik de afgelopen jaren van alle negatieve aandacht gehad heb. Ik wil iedereen die aan het herstel op de een of andere manier meegewerkt heeft uit de grond van mijn hart danken ♥♥♥. Heel fijn voor mij, mijn gezin, familie, vrienden en kennissen die hier ook onder geleden hebben.

En nu weer door 🙂 Vorige week weer het eerste huiswerk ingeleverd. En zoals het hoort bij mij, was dat weer een 10! Mijn concentratie gaat weer de goede kant op. Daarnaast heb ik nog een stapel boeken en magazines liggen die ook nog gelezen moeten worden, dus vervelen is er niet bij.  Op maandagochtend volg ik een les aquasport in het zwembad met mijn moeder en verder probeer ik dagelijks een flik stuk te wandelen.

Nogmaals hartelijk dank voor alle support en steun ♥♥♥

Liefs, Bea

PS. Nu mijn naam gezuiverd is, durf ik mezelf weer Bea te noemen in plaats van Barbara.

 

 

 

+ There are no comments

Add yours