Casus 1 Overgewicht & hoge bloeddruk deel 6


Hoe ging het deze week? Gewicht is 2,8 kilo minder vanaf 1-1 j.l. De week 0,3 kg afgevallen, dat gaat geleidelijk omlaag. Bloeddruk blijft nog wat aan de hoge kant en stoort me. Beweging deze week 6 dagen het gestelde doel behaald. Zaterdag zijn alle stappen binnen gezet, ivm de hard wind en kou. Dat is prima, voor de tv kun je ook bewegen. De stappenteller stapt wel door.

Uitgebreid bloedonderzoek niet mogelijk. Een uitgebreid bloedonderzoek voor zowel reguliere bloedwaarden als complementaire waarde heeft mijn voorkeur en geeft zoveel meer inzicht dan alleen het reguliere onderzoek van de huisarts.  Maar we moeten nu in de lockdown even roeien met de riemen die we hebben. De oorzaak van de hoge bloeddruk blijft zo nog even zoeken. Maar we zijn nog maar 5 weken onderweg. Komt vast nog wel goed. Het eerste middel wat ik hiervoor bedacht had, doet niet voldoende dus nu deze bijna op is, is het tijd om een ander middel uit te proberen. Bij een goede bloedtest had ik meer informatie gehad, waardoor ik meteen het juiste middel had kunnen vinden. Maar goed we hadden er drie maanden voor genomen, dus we zijn nog niet op de helft. Blij dat het gewicht elke week omlaag gaat. Wordt weer vervolgd 😉

Liefs Barbara.